Ervaringen


Ik word altijd blij van de positieve reacties van kinderen en hun ouders tijdens mijn begeleiding en na afloop. 
Daar doe ik het uiteindelijk toch voor... 
Hieronder een aantal reacties van de kinderen:
 
- Aha! Nu snap ik het!
- Het is nu veel gezelliger thuis!
- Ik weet nu hoe ik moet leren!
- Ik heb veel meer zelfvertrouwen gekregen!
- Ik heb nu veel meer groene gedachten...
-Ik weet nu wat ik met mijn gevoelens kan doen.
- Ik heb de toets super goed gemaakt!
- Ik heb een leesniveau overgeslagen!
- Ik weet nu wat ik het beste kan doen als ik boos word.
- Papa en mama begrijpen mij nu veel beter.
- Ik vond het super leuk om naar Annelies te gaan!
- Ik snap nu eeeeeindelijk de rekensommen.
- Op school merken ze ook dat ik gegroeid ben.
- Ik ken nu ook mijn kwaliteiten.
-Ik voel me nu veel fijner!!!


En van de ouders:

 

Gonda: "Superfijn! Voor mijn dochter goede en fijne handreikingen gekregen. Annelies is heel toegankelijk en zij ging er graag heen. Een aanrader als je met je kind vastloopt op school!"

 

Angela: "Annelies, super bedankt! Zowel mijn dochter als ik hebben veel tips en adviezen gekregen waar we heel praktisch mee aan de slag kunnen!"

 

Judith: "Onze zoon is vanaf eind groep 7 bij Annelies 'in de leer' gegaan en heeft enorme progressie gemaakt in zowel het leren (begrijpend lezen) als in zijn zelfvertrouwen. Annelies is een zeer prettig mens met veel geduld en passie voor haar vak. Ook houdt ze de ouders goed op de hoogte over hoe het gegaan is. Onze zoon gaat nu bijna de basisschool verlaten en ik kan het echt iedereen aanraden!!"

 

Esther: "Super praktische tips, fijne en warme begeleiding!"

 

Debora: "Wij ervaren de begeleiding van Annelies als bijzonder prettig. Ze straalt rust en positiviteit uit, heeft veel geduld en persoonlijke aandacht. Onze dochter Amber (9) vindt het prettig om met haar te praten en zelf ook te merken dat ze langzaamaan steeds meer oppikt en leert. In eerste instantie was er wat weerstand en vond Amber het vooral "lang duren", maar na de intake en nog 1 of 2 sessies kreeg ze de slag te pakken. Annelies is nooit betuttelend of dwingend of streng, maar houdt wel vol en vraagt door op het juiste moment. Ze denkt praktisch mee, en past de opdrachten eventueel aan als ze bijvoorbeeld merkt dat iets niet werkt voor het kind. Het mooie aan de begeleiding is vooral dat er niet alleen gefocust wordt op 'leerprestaties' maar ook op persoonlijke ontwikkeling. Denk aan zaken als zelfbeeld en zelfvertrouwen. Voor ons als ouders is het vooral heel prettig om overzichtelijke opdrachten te krijgen zodat je gericht samen met je kind kunt oefenen, in plaats van "maar lukraak wat doen" en dan maar hopen dat het werkt.

 

Najat: "Wij zochten hulp voor onze zoon omdat hij het moeilijk heeft op school. Heel lang heeft hij bijles gekregen wat geen verbetering gaf. Toen zijn we begonnen met de kernvisie methode bij Annelies Hoefman. We hebben al een aantal sessies gehad het bevalt ons goed maar onze zoon vindt het ook leuk en daar gaat het om. Op een andere manier leren denken. En wij leren hoe wij het beste met onze zoon kunnen oefenen thuis. Hij gaat vooruit dat geeft hem meer zelfvertrouwen. Dat het goed is. Kortom: Wij zijn heel tevreden, dus dankjewel Annelies!"

 

 
       Op mijn Facebookpagina vind je nog meer reacties: