15. maart 2019
Veel juffen en meesters staakten vandaag. En ik snap dat! Als ouder vind ik het niet altijd handig. Eerlijk is eerlijk. Maar als ex-leerkracht (bijna 20 jaar stond ik voor de klas in Groesbeek), snap ik het als de beste! Vandaag staakte ik een beetje mee. In gedachten was ik bij al die juffen en meesters, die nog wél iedere dag voor de klas staan. En dat terwijl: ...

19. februari 2019
Misschien herken jij het wel. Je voelt al een tijdje dat er ‘iets’ niet lekker loopt bij jouw kind. Op leergebied, of op sociaal-emotioneel vlak. De ene keer kun je dit heel luchtig bekijken en met rust en vertrouwen benaderen. De andere keer, denk je dat het echt noooooit meer goed komt.

28. januari 2019
Daar gaat ie dan…. Mijn eerste blog!!! Haha ik ben ook maar een mens. En ik vind alle nieuwe dingen ook moeilijk en spannend😉 Sommige mensen denken dat bij mij ‘alles vanzelf gaat’… nou reken maar van niet. Ook ik heb last van belemmerende overtuigingen. Stemmetjes in mijn hoofd die zeggen dat ik iets niet kan, zoals: “Een blog schrijven…jij?” “Waarover dan?” “Wie zit daar nu op te wachten?” Niet echt helpend natuurlijk, maar het gebeurt wel.