Over mij


 

Ik ben Annelies Hoefman.

 

Ik ben geboren in 1978 en woon in Sambeek. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben we 2 kinderen. Ik ben 18 jaar juf geweest in het basisonderwijs in Groesbeek. In de zomer van 2016 heb ik mijn praktijk AHA! COACHING opgericht.

 

Toen ik 4 jaar was, wist ik zeker dat ik juf wilde worden. Ik speelde het liefst iedere dag schooltje op mijn kamer en gek genoeg kreeg ik mijn klasje telkens aardig gevuld;) Ik vond het leuk om dingen uit te leggen en om kinderen te helpen als ze iets moeilijk vonden.

 

Ik heb genoten van het lesgeven en van alle kinderen die in mijn klas zaten. Maar steeds meer voelde ik, dat ik niet meer zo happy was voor de klas. Er is veel veranderd in het onderwijs de afgelopen jaren en ook ik ben veranderd. Ik voelde dat ik niet meer de tijd en aandacht kon geven aan alle kinderen, die ze in mijn ogen verdienen. En daar een weg in vinden, kostte mij enorm veel energie. Daarom ben ik in het diepe gesprongen en heb mijn hart gevolgd....ik ben een praktijk gestart:

AHA! coaching & therapie

 

Ik geniet er inmiddels enorm van om kinderen en ouders te helpen om het anders te doen. Ieder traject is anders. Ieder kind is anders. Iedere ouder is anders. Dus ook mijn begeleiding is telkens anders. Ik ben van mening dat kinderen en ouders vaak heel goed weten wat ze anders willen. Ze zien zelf alleen niet altijd wat daarvoor nodig is. En daar help ik ze graag bij. Zodat ze weer geloven in zichzelf en zich fijner gaan voelen. Ik hoop dat ik nog heel veel kwartjes mag horen vallen. Ik geniet ervan als kinderen/ouders een AHA! laten horen en hiermee aangeven dat ze het lichtje (weer) zien branden.

 

 

 

Ik hoop nog vele kinderen en hun ouders te mogen helpen bij dit mooie (leer)proces.

 

 


Certificaten